nlgb

Over Mheerstaal

 
 

IMG_4483.jpg

Eigenaar / directeur van Mheerstaal BVBA is Roger Caelen.

Gestart in 1979 als verkoper van  Datsun/Nissan personenauto’s, daarna ervaring opgedaan in de expeditie- en transportwereld,  om vervolgens in 1987 te starten bij Feijen Staalservice te Maastricht, tegenwoordig deel uitmakend van Tata Steel. In de loop der jaren heeft hij daar diverse managementfuncties  op zowel het vlak van  inkoop als ook verkoop bekleed. Daarnaast heeft hij diverse opleidingen met betrekking tot staal gevolgd, waardoor hij een expert in staal en bewerkingen aan staal genoemd mag worden. In 2008 heeft hij besloten als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Mheerstaal BV is de juiste aanspreekpartner voor alles wat u op het gebied van staal wilt weten.

 

Naast de handel in standaard coils, Quarto platen, aluminium en inox kenmerkt Mheerstaal zich door het aanbieden van all-in concepten. De klant vraagt een product en Mheerstaal zorgt ervoor dat dit product volgens de opgegeven specificaties en gewenste eisen voor een passende prijs op een vastgelegd tijdstip wordt geleverd.   Daartoe werkt Mheerstaal samen met de meest moderne fabrieken en servicecentra in Europa.

Voor ons uitgebreid assortiment bodems, vervaardigd uit koolstofstaal, inox of aluminium, heeft Mheerstaal een samenwerkingsovereenkomst met verschillende partijen in Europa.

Indien gewenst begeleiden wij uw project of adviseren wij u bij optimalisatie van uw OEM product of doorlooptijd van uw project.